Bieren
 Over bier
 Potjebier
 Leden
 Recepten
 Fun
 Games
 E-cards
 Drankgebruik
 
Bier >> Alfabetisch overzicht >> Soorten >> Top 25 >> Zoeken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z


Bavaria Malt
Bavaria Malt
Juist door zijn goede smaak is Bavaria Malt zo’n succes geworden. Al kort na de introductie werd het door een belangrijk deel van de consumenten als gewoon het lekkerste alcoholvrije bier omarmd. Als enige echte alcoholvrije bier voldoet het aan de behoefte van de gezondheidsbewuste consument en van de overheid die actief de gevaren van alcoholmisbruik communiceert.

Het Bavaria Malt alcoholvrij bier ontstaat uit een uniek brouwproces gevolgd door een vergistingsproces en een rijpingsstap. Deze processtappen worden zo uitgevoerd dat de gistcel normaal zijn werk doet, echter met een uiterst kleine productie van alcohol. Door deze brouwwijze blijft de echte biersmaak en een mooie schuimkraag behouden. Niet voor niets is Bavaria nog steeds marktleider is in het segment van de alcoholvrije bieren.

Bavaria Malt werd in 1988 geďntroduceerd op de Nederlandse markt. Bavaria exporteerde echter al zo’n 15 jaar een alcoholvrije bier naar Arabische landen en had dus inmiddels de nodige kennis en ervaring op dit gebied. Bavaria koos ervoor om het merk Bavaria te hanteren en gebruikte als eerste de naam malt. De introductie van Bavaria Malt werd in 1989 bekroond met het Special Wheel of Retail als meest succesvolle introductie van dat jaar.

BrouwerijBavaria
SoortMaltbier
Gistinglaag
Alcohol %0
Temperatuur6-8
Beoordeling8,1

10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100(c) Potjebier.nlPowered by Source WebDesign