Bieren
 Over bier
 Potjebier
 Leden
 Recepten
 Fun
 Games
 E-cards
 Drankgebruik
 
Recepten >> Categorieën >> Voorgerechten

(grot) champignons in bierbeslag

Boodschappenlijstje:
(voor 4 personen)

1 dl Albert Heijn Witbier
olie om te frituren
100 g bloem
1 ei
1 bakje (grot)champignons (175 g), schoongemaakt
remouladesaus / knoflooksaus
 
 
 
 
 
 Frituurolie in frituurpan verhitten tot 180 ºC. In kom bloem met bier en ei tot glad beslag kloppen. Zout en peper naar smaak toevoegen. Champignons in beslag dopen en in twee porties 2-3 min. frituren tot ze goudbruin zijn. Op keukenpapier laten uitlekken. Op schaal leggen en direct serveren met remouladesaus.


En wat vindt de biermamma er van:
Biermama:
Heerlijk eten. Bij mij was het beslag iets te dun en had ik alleen nog maar tarwebloem. Aardig gelukt verder!

Arno & Sietse:
Altijd een heerlijk voorgerecht. Zelfs Sietse (die niet van champignons houdt) vindt het lekker.



Met dank aan de Allerhande


(c) Potjebier.nlPowered by Source WebDesign