Bieren
 Over bier
 Potjebier
 Leden
 Recepten
 Fun
 Games
 E-cards
 Drankgebruik
 
Recepten >> Categorieën >> Overigen

Malse rundergehaktballetjes met Duvel

Boodschappenlijstje:
(voor 4 personen)

1 flesje Duvel
500 gram rundergehakt
1 rode ui
Mespuntje sambal
2 theelepels mosterd
2 sneden brood zonder korstjes
3 eetlepels melk
1 ei
 
 
 
 
 
  • Meng de sneetjes brood met de melk, sambal, 1 theelepel mosterd en ei door elkaar.
  • Snipper de ui fijn en voeg toe.
  • Voeg het gehakt toe en draai 4 stevige ballen van het geheel.
  • Verhit boter in de pan en braad de gehaktballen mooi goudbruin.
  • Blus af met het flesje duvel en zet het vuur laag zodra het bier begint te koken.
  • Na 25 minuten de ballen uit het braadvocht halen.
  • De tweede theelepel mosterd door het braadvocht roeren en deze opdienen als jus.


  • (c) Potjebier.nlPowered by Source WebDesign