Bieren
 Over bier
 Potjebier
 Leden
 Recepten
 Fun
 Games
 E-cards
 Drankgebruik
 
Recepten >> Categorieën >> Overigen

Geitenkaasbeignets met pilsener

Boodschappenlijstje:
(voor 4 personen)

half flesje Alfa Edelpils
1 plat stuk Hollandse geitenkaas (ca. 100 g)
3 bosuitjes
8 eetlepels pannenkoekenmix
olie om te frituren.
 
 
 
 
 
 
 Olie verhitten. Kaas ontkorsten en in 12 dikke staafjes van ca. 6 cm lang snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.

In kom pannenkoekenmeel en bier tot glad beslag kloppen. Bosuitjes door beslag mengen. Kaasstaafjes een voor een door beslag wentelen en in hete frituurolie met 4 stuks tegelijk in 2-3 minuten goudbruin bakken. Direct serveren.



Met dank aan: Mario Piep´s Bierrecepten


(c) Potjebier.nlPowered by Source WebDesign